KAPOSVÁRI EGYETEM

AKADÁLYMENTES HONLAP

ALUMNI szolgáltatások

Közösségi portál létrehozása

A portál alkalmas lesz arra, hogy a tagok évfolyamtársaikkal, az egyetemen végzett ismerőseikkel kapcsolatot létesítsenek. A Projekt során kialakításra kerül a KE már létező weboldalának egy aloldalaként a KE Alumni webfelület. Ennek feladata, hogy az alumni rendszer funkcióit hordozza, tehát a kialakítandó szolgáltatások igénybevétele elsősorban ezen az oldalon keresztül történik. A tevékenység célja, hogy kialakításra kerüljön egy, a mai követelményeknek mindenben megfelelő közösségi portál, ami képes a végzett hallgatóinkat közösséggé formálni, illetve fórumot biztosítani ezen közösségnek. A portál felépítésében, funkcióiban hordozza mindazon elemeket, melyek szükségesek egy megfelelően működő közösségi oldal kialakításához. A weboldalon kialakítandó menüpontok és a hozzájuk kapcsolódó funkciók a következők szerint alakulnak:

Egységes címadatbázis kialakítása, fejlesztése a végzettekre/Kapcsolattartási rendszerek kiépítése, fejlesztése

Az alumni rendszer működésének elengedhetetlen feltétele az alumni tagok adatbázisának kiépítése, valamint a velük való kapcsolattartás módjainak meghatározása, kidolgozása. A rendszer elindítása érdekében ki kell alakítanunk egy induló adatbázist, ami kiindulási alapot jelent a további fejlesztésekhez.

Egyedi kiadvány létrehozása, amely újdonság az Alumni szolgáltatásokban

A projekt során létre kívánjuk hozni a Kaposvári Egyetem, illetve jogelőd intézményeinek történetét összefoglaló kiadványát. Ennek célja kettős: egyrészről a korábbi hallgatók viszontláthatják benne a korábbi időszakok történéseit, összefoglalva diákéveik emlékeit. Ezen keresztül a könyv a Kaposvári diákélet felidézője lehet, erősítve az Intézményhez, mint közösséghez való tartozás élményét. Másrészről a jelenlegi (később végző) hallgatók a korábbi időszakok történéseit, eseményeit megismerve tájékozottabbá válhatnak az őket befogadó intézményről. Ugyanakkor a múlt és a jelen ilyen összekapcsolása, a közös gyökerek feltárása erősítheti a jelenlegi és a volt diákok kapcsolatát, mintegy felkészítve a jelen hallgatóit a későbbi aktív alumni tagságra.

Szolgáltatási csomagok kialakítása

KE ALUMNI kártya, amely feljogosít majd különböző kedvezmények igénybevételére.

Havonta megjelenő alumni hírlevél aktuális szakmai, egyetemi közéleti információkkal. Díszoklevél kiállítása és azok átadása a tanévévnyitó/évzáró ünnepségeken a 20, 30, 40 éve végzett hallgatóknak

Öregdiák találkozók, rendezvények szervezéséhez szükséges kapacitások kiépítése

Öregdiák találkozók, rendezvények szervezéséhez szükséges kapacitások kiépítése, ezek feltételrendszerének javítása a kapcsolódó szakmai előadások, workshopok, konferenciák szervezése ügyfélszolgálat kiépítése.

További információ kérhető:

Komáromi Judit szakmai vezető
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hegedűs Bernadett alumni referens
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.